Kilometerregistratie App

Onze kilometerregistratie app is beschikbaar voor iPhone, Android & Windows Phone.

Ritbewijs applicaties

 • GPS Assistentie
 • Rit voorspelling
 • Adresinvoer via gps
 • Auto invoer op basis van kenteken

Meer informatie

 • GPS Assistentie
 • Rit voorspelling
 • Adresinvoer via gps


Meer informatie

 • GPS Assistentie
 • Rit voorspelling
 • Adresinvoer via gps
 • Adresinvoer via contacten

Meer informatie

De applicaties hebben veel gedeelde functionaliteit hieronder kan je daar meer overlezen.

Ritten registreren: sluitende rittenregistratie

De kern van Ritbewijs wordt gevormd door het registreren van ritten. Dit kan zowel met de App op locatie, als via de Ritbewijs website. Ritbewijs helpt je om tot een sluitende rittenregistratie te komen. Voor iedere rit wordt alleen de bestemming gevraagd, omdat Ritbewijs er vanuit gaat dat het vertrekpunt gelijk is aan de bestemming (en de kilometerstand) van de voorgaande rit. Zo ontstaat een sluitende registratie, zonder gaten dus.

Locatiediensten: GPS

De Ritbewijs App gebruikt locatiediensten om je bestemming te herkennen. Bij ieder adres wordt het GPS-coördinaat vastgelegd. In veel gevallen is je rit al vooringevuld en hoef je alleen akkoord te geven op het ritvoorstel van Ritbewijs. Ritbewijs volgt (uit privacyoverwegingen) niet je route, maar gebruikt locatiediensten alleen voor het bepalen van de bestemming van je rit!

Vriendelijk voor je batterij

Ritbewijs gebruik je alleen om het moment dat je aankomt op je bestemming. Ben je je oplader vergeten! Geen probleem, je hebt de applicatie alleen nodig wanneer je een rit invoert dus met een klein beetje stroom over in je batterij kan je nog steeds je rit invoeren.

Voorspelling de gereden rit

Als je (bijvoorbeeld omdat je privacy belangrijk vindt) geen locatiediensten wilt gebruiken, dan zal Ritbewijs op basis van je voorgaande ritten zo goed mogelijke proberen te bepalen wat de meest waarschijnlijke bestemming voor je rit is. In veel gevallen kun je het voorstel accepteren, zodat je snel en eenvoudig je rit geregistreerd hebt.

Ondersteuning voor meerdere voertuigen

Met Ritbewijs kan je de kilometerregistratie van meerdere voertuigen voeren. Krijg je bijvoorbeeld tijdelijk een leenauto of koop je een nieuwe auto dan kan je deze opvoeren en je administratie er voor voeren.

Automatische maandelijkse rapportage

Ritbewijs verstuurt elke vijfde van de maand een rapportage van de gereden kilometers van de vorige maand. Deze rapportage wordt per email verstuurd, in de bijlage bevindt zich de rapportage, deze kan geopend worden in Excel. 

Backup van je ritten

Ritbewijs slaat je ritgegevens op en zorgt voor een backup. Je ritten worden opgeslagen in de Cloud. Je ritten worden niet alleen op je smartphone opgeslagen, dus als je die bijvoorbeeld kwijtraakt, kun je met je Ritbewijs account op een andere smartphone gewoon weer verder met registreren waar je gebleven was.